10  сједница Одбора РВИ и ППБ скупштине Борачке организације општуне Градишка

 

13.04.2017. године одржана је 10-а Сједница Одбора РВИ и ППБ скупштине Борачке организације општине  Градишка извјештајног карактера.

Сједницу је отворила предсједница Одбора ППБ Десанка Кучковић.  Једногласно је усвојен дневни ред и  записник са претходне сједнице те је  ријеч  уступила предсједнику Борачке организације општине Градишка Зорану Лазићу.

 Лазић је најавио  извјештајну Скупштину која је планирана за 28.04.2017. године те изложио детаљан извјештај о раду из 2016- те године и план рада за 2017-у годину као припремне материјале за предстојећу скупштину. Потом је предсједник Предсједништва Милован Гагић изнио финансиски извјештај за претходну годину и план финансирања за 2017. годину.

Утврђен је програм обиљежавања значајни датума који се односе на  помен – парастосе, полагање вијенаца и паљење свијећа, меморијалних турнира, посјете РВИ и ППБ, свечане сједнице те такмичења.

Руководилац Фондације „Солидарност“ Милован Гагић је присутнима предочио извјештај о раду ове Фондације током претходне године , те износ средстава и планове за ову годину.