„Солидарност“ испуњава обећано

Фондација „Солидарност“ у сарадњи са Борачком организацијом ,општином, Одјељењем за борачко-инвалидску заштиту, Православном црквом и донаторима отпочиње  радове на још једном објекту који је обухваћен Програмом стамбеног збрињавања борачких категорија.

На кући Александра  Гајића у Турјаку, борца прве категорије, ових дана су отпочети грађевински радови послије дуже паузе која је резултат недостатка финансијских средстава ове породице за завршетак започете градње.  За сада је изливена плоча и када то временске прилике дозволе требало би  кренути са назидама и  постављањем крова.  Руководилац фондације „Солидарност“ Милован Гагић и начелник одјељења за борачко-инвалидску заштиту Радомир Пјанић посјетили су градилиште да се увјере да радови теку предвиђеном динамиком.

Ово је још један доказ да искрене  људске намјере и инцијатива која има јасан циљ и стратегију рада наилазе на подршку и остварују сарадњу на свим нивоима. Овакве инцијативе су подржане и од стране институција и појединаца те нам дају још јачи вјетар у леђа у овој нашој борби да помогнемо оне којима је помоћ потребна.