Помен парастос  и  22.Меморијални турнир у Козинцима

05.08.2017. године у МЗ Козинци служен је помен парастос и положени вијенци на спомен обиљежја страдалим борацима Одбрамбено-отаџбинског рата, борцима НОР-а и жртвама фашистичког терора.

Вијенце су положили чланови породица погинулих бораца, представници мјесне и општинске Борачке организације, делегација општине Градишка, представници политичких партија те остали грађани.

У протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату из МЗ Козинци страдало је седам бораца a нјих шест су нестали,умрли и цивилне жртве Одбрамбено-отаџбинског рата. У њихову част одржан је и традиционални 22. Меморијални турнир „Козинци 2017“  на коме су у два дана снаге одмјериле четири екипе. Побједу је одњела екипа ФК „Слобода“ Подградци док су друго и треће мјесто заузеле екипе ФК „Братство“ Козинци и ФК „Ламинци“ а четврто мјесто је припало екипи ФК“Кладари“.

Награда за најбољег играча са бројем 7 која се додјељује у част помена на бившег играча ФК „Братство“ Козинци – Мирка Вујановића Микана припала је играчу ФК „Ламинци“ Александру Вујатовићу.