Предсједник Градске борачке организације Градишка и предсједник предсједништва Градске борачке организације Градишка заједно са начелником Одјељења борачко инвалидске заштите Градишка , обишли су градилишта на којима се изводе радови за помоћ у стамбеном збрињавању.

У сарадњи са Мјесном борачком организацијом у Турјаку, мјесном заједницом и вриједним мјештанима  уз помоћ новчаних средстава обезбјеђених кроз буџет града Градишка у Турјаку саградили смо кућу за породицу Сандре Бијелић супруге умрлог борца прве категорије.

Прекривамо и кућу породици Антић у којој живи борац прве категорије са породицом и мајка која је другог сина дала за Републику Српску.  Још смо обишли и породицу Велибора Јовића борца прве категорије гдје смо обезбједили столарију за његову новоизграђену кућу.  Обишли смо такође и породицу Солдат у Петровом Селу гдје су у току радови на кући коју смо изградили 2018. године.  Навратили смо и код вишечлане породице Јокић која је уселила у кућу коју смо изградили 2019. године. Њима помажемо да ставе купатило у функцију.  

У току је још изградња купатила породицама Тодоровић из Миљевића и породици Сладојевић у Новој Тополи , чиме се у континуитету исказује брига о борцима и њиховим породицама на подручју града Градишка.