Солидарност пробудила успавана градилишта

Фондација „Солидарност“ у сарадњи са мјесним Борачким организацијама и одјељењем за борачко-инвалидску заштиту а кроз програм стамбеног збрињавања борачких категорија отпочела је градњу објеката који су обухваћени овим пројектом.

Код породице Тодоровић у Миљевићима радови су у току. На кућу су урађене потребне надзиде и подигнута дрвена грађа на коју ће за пар дана бити постављен цријеп.

Радови теку по плану и очекиваном динамиком те ће овај објекат бити покривен прије озбиљнијих јесењих киша.

Кућа Дејана Ристића је у самој завршници радова. Дејан је са мајсторима сваки дан на градилишту и вриједно раде да у што краћем року поставе цријеп на кров.

Руководство Фондације и предсједници мјесних борачких организација су стално на терену , обилазе градилишта и прате динамику радова те су ангажовани у прикупљању новчаних средстава и грађевинског материјала  потребни за завршетак преосталих објеката који су обухваћени овим програмом а чија реализација креће наредних дана.

Да се уз труд, ангажованост и преданост, да обећања не остану само пусте ријечи, заједно може учинити много показује успјешна реализација овог пројекта и надамо се још сличних.