Фондација „Солидарност“ заједно са мјесном Борачком организацијом, одјељењем за борачко-инвалидску заштиту општине Градишка и Српском православном Црквом преко Програма стамбеног збрињавања бораца, окончала је грађевинске радове на кући борца Миле Голићан из Гашнице .  Ово је још један пројект који је фондација урадила у кратком периоду  уз добру сарадњу са наведеним институцијама. Овим се полако приводе крају планови за ову годину и улази у анализу како би се наредне године наставило са пројектима са још бољим резултатима.

На објекат је подигнуто поткровље и постављен кров чиме су ријешене дугогодишње муке ове породице због прокишњавања. Кућа је до сада имала неадекватан кров  који је временом пропао и настајала су оштећења због влаге у приземљу гдје ова породица борави.

Радови су од почетка до краја текли планираном динамиком у чију корист је ишло и лијепо вријеме претходних 15 дана. На овом градилишту се показало како људска солидарност, заједништво и добри комшијски односи могу много. Током радова био је велики одазив комшија, пријатеља и родбине који су помагали мајсторима колико су могли и умјели.

Да се подсјетимо, Миле је борац и ратни војни инвалид који је изградњу стамбеног објекта започео прије пар година и због недостатка средстава градња је стала код прве плоче. Објекат је био неадекватно покривен што је отежавало живот ове породице у кишним данима.

Захвалност ове породице је велика а Миле као добар човјек и домаћин своје задовољство није могао сакрити. Овим поводом породица је припремила вечеру на којој су поред мјештана, родбине и мајстора гости били и покретачи ове акције представници Фондације „Солидарност“ , мјесне и општинске Борачке организације те остали учесници акције.